El Consell Regulador a la 46a Fira Avícola del Prat

La 46a edició de la Fira Avícola de la Raça Prat se celebrarà del 13 al 15 de desembre a la Granja de la Ricarda. Enguany, es preveu que prop de 80.000 persones visitin l’entorn d’aquest edifici tan emblemàtic per gaudir d’una àmplia oferta comercial i gastronòmica.


El Consell Regulador estarà present amb un estand al costat del pavelló gastronòmic, on es podrà comprar el Pota Blava en diferents formats i elaboracions.


La xarxa de restaurants “El Prat degusta’l” ha preparat una elaborada proposta culinària, amb els platets de Pota Blava i Carxofa Prat com a protagonistes, dos productes que compten amb el segell europeu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP). Seguint amb aquesta línia, els padrins de la Fira d’enguany són dos periodistes que aposten per la divulgació dels valors dels productes de la terra i de proximitat: Xènia Roset i Marc Orozco, presentadors del programa “Deixa’m tastar” de SER Catalunya.Regals i sorteig amb gust Km 0

Porta del Delta també serà present a la 46ena Fira Avícola amb un estand que apostarà per la gastronomia i el producte local. Els visitants que hi passin i s’hi facin una fotografia que es pujarà als perfils en xarxes socials de Turisme i Territori rebran de regal una tassa vintage amb una il·lustració del Pota Blava. A més, també tindran l’oportunitat de participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant de la xarxa “El Prat degusta’l” que desitgin.