El Consell Regulador renova el seu conveni amb l’Ajuntament del Prat

El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat va renovar el passat dimecres 30 de setembre el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament del Prat, amb la finalitat de donar suport al Pla de foment de la IGP Pollastres del Prat  2020 i impulsar la comercialització dels productes de qualitat Pota Blava amb Indicació Geogràfica Protegida.
 
Amb el conveni, signat per la Tinenta d'alcalde de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo, i Montse Torres, presidenta del Consell Regulador, l’Ajuntament del Prat atorga una subvenció a la entitat, que permet donar suport al cofinançament de les activitats de promoció i foment del Pota Blava. El Pla anual de la IGP pollastre del Prat per 2020 va destinat a la millora de la comercialització del producte agroalimentari. 


Entre les actuacions previstes, s’inclou el projecte de digitalització de la comercialització i de nous canals, a la que el Consell Regulador preveia donar suport al productor, la Granja Torres, i que fructificat en la creació d’una plataforma de distribució i e-commerce focalitzat en el Pota Blava www.granjatorres.com. En temps de crisi sanitària, s’ha posat en valor l’aposta de la ciutadania per una alimentació saludable i equilibrada. Per aquest motiu, el Consell Regulador aposta per donar valor a un producte de proximitat com el pollastre i capó del Prat.


El conveni també inclou el suport a les actuacions de promoció del Pota Blava, en el marc de les campanyes gastronòmiques que es generin durant els pròxims mesos. El consell regulador, en aquest tipus d’accions de promoció gastronòmica assumeix una part del cost del producte destinat a la restauració en el marc de la campanya.