El Pota Blava estarà present a Fira Àpat

Els propers 5, 6 i 7 d'octubre, el Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, serà present a Fira ÀPAT (Cúpula Events, del C.C. las Arenas.), la fira de l’alimentació i la gastronomia catalana, on els productors i elaboradors agroalimentaris catalans de qualitat presenten cada any els seus productes a professionals de l’alimentació. L'acció compta amb la col·laboració de l'AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat).


La participació en aquesta fira, serà també el punt d'inici d'una de les campanyes més importants del Pota Blava durant l'any, el QuintoTapa, la ruta de tapes amb producte local, que arrencarà el 10 d'octubre, amb 30 participants que durant 18 dies faran protagonista al Pota Blava als bars i restaurants de la ciutat.


Amb la presència de la Granja Torres, com a productor de referència, el Pota Blava tindrà un important altaveu a Fira Àpat, reivindicant un producte alimentari que evoca els pollastres d’abans, ben criats i naturals, amb una carn rica en proteïna i amb poc contingut en greix. La seva reputació ha estat possible gràcies al treball dels avicultors i pagesos que van recuperar i conservar aquesta raça d’aviram tradicional i mediterrània. 


El dilluns 7, de 12 a 13.30, durant l'ÀPAT EXPERIENCE, es realitzarà una degustació amb Molí Perallada. Maridarem una amanida fresca del Parc Agrari, amb un vi jove i dinàmic; i el Pota Blava amb un reserva, donant la rellevància gastronòmica  a un producte de qualitat, de carn fina i melosa, de sabor intens, de gust persistent en boca i lleugera aroma a fruita seca.


Fira ÀPAT és un espai que connecta els professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana – botigues, restaurants i consumidors finals – amb els productors d’aliments de proximitat. Aquest any, amb motiu de la 5a edició de la fira, el televisiu xef català Marc Ribasa en serà el padrí.


Els assistents podran conèixer els més de 100 expositors que participen a Fira Àpat 2019; accedir a conferències, tallers, degustacions; i, a més, podran assistir a diferents showcookings de reconeguts xefs. També tindrà lloc la segona trobada de bloggers i influencers del món gastronòmic, i el dilluns dia 7 d’octubre la Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, serà l’encarregada de realitzar l’acte de cloenda de Fira Àpat 2019.


LLOC
Cúpula Events, del C.C. las Arenas.
Arenas Shopping Center, Gran Via de les Corts Catalanes, 373, 385, 08015 Barcelona


DIA I HORA
Dissabte 5 d’octubre de 15:00h a 21:00h
Diumenge 6 d’octubre de 11:00h a 21:00h
Dilluns 7 d’octubre de 11:00h a 20:00h


www.elpotablava.com