El Pota Blava, protagonista del QuintoTapa!

Del 10 al 27 d'octubre, el Pota blava serà el protagonista de la ruta gastronòmica de referència al Baix Llobregat, que compta amb el suport de l'Ajuntament del Prat i que és una de les campanyes més important en que participa el Consell Regulador.


El pollastre Pota Blava serà el protagonista de la restauració del Prat del 10 al 27 d'octubre, amb una nova edició del QuintoTapa. Aquesta au recorrerà tots els bars i restaurants dels 30 establiments del Prat en forma de tapa. Novament, es vol donar rellevància a un producte de primera com és el Pollastre Pota Blava, amb uns restauradors que crearan propostes gastronòmiques atractives.


Durant els tres caps de setmana de la ruta, a més de trobar el Pota Blava a les barres de molts restauradors, l’activitat sortirà al carrer a la plaça de Blanes, on s’organitzarà una FiraTapa especial, amb la recuperació de receptes tradicionals dels criadors i els productes de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat. I més sorpreses que estem preparant, que ens acostin encara més al Parc Agrari.


Continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 3 €) amb un Quinto Magna, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès. Aquest any, el QuintoTapa s'estrenarà al sistema de vot on line aquintotapa.cat per escollir les millors tapes de la ruta gastronòmica i el millor cambrer o cambrera.


La ruta també serveix per fomentar el turisme de proximitat, ​​amb uns espais naturals i un Parc Agrari únics en aquesta zona.