Granja Torres impulsa la seva botiga digital amb el suport del Consell Regulador

Després del període de confinament, durant el que la Granja Torres va començar a oferir un servei digital de comandes a domicili, l'esforç a fructificar en una complerta plataforma d’e-commerce i distribució de producte fresc i elaborat de la Granja.


El projecte compta amb el suport del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat i la col·laboració de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT)


www.granjatorres.com


A través de la plataforma es podrà comprar pollastre Pota Blava, gallina, polleta, capó de Raça Prat i ous, a més d’una gran varietat de productes càrnics i d’aviram: pollastre de corral, conill, gall d’indi, hamburgueses....


Els productes estrella seran els elaborats de Pollastre Raça Prat, una manera senzilla, ràpida i divertida de consumir Pota Blava: croquetes, lasanya, canelons i un rostit cuinat a l’estil tradicional.


En temps de crisi sanitària, s’ha posat en valor l’aposta de la ciutadania per una alimentació saludable i equilibrada, per aquest motiu granjatorres.com aposta pel producte de proximitat completant la seva oferta amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.Granja Torres, un projecte amb futur


La família Torres, des de fa més de trenta anys, es dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava, un animal amb més de cent anys d’història al territori del Prat de Llobregat.


La Granja va arrencar amb el Manuel Torres, qui la va construir i va promocionar la creació del Consell Regulador de la IGP Pollastre de la Raça Prat. El posterior creixement va convertir la granja en la principal productora d'animals d'aquesta raça. Montse Torres i el seu equip segueix l’estela familiar i ha implantat noves tècniques de producció i elaboració del Pota Blava.El Pota Blava, un producte únic


Evoca els pollastres d’abans, ben criats i naturals, amb una carn rica en proteïna i poc contingut en greixos. La seva reputació ha estat possible gràcies al treball dels avicultors i pagesos que van recuperar i conservar la raça d’aviram tradicional i mediterrània. És una de les úniques races d’aus de corral que ha sobreviscut sense patir encreuaments amb estirps híbrides, amb una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, encara que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.


Les mans dels restauradors i restauradores de la comarca del Baix Llobregat han aconseguit que aquest producte sigui protagonista d’una proposta gastronòmica basada en el producte local i amb personalitat pròpia a la comarca. Ara el podrem gaudir també a la cuina de casa nostra!