El Menú de Fira i Platerets Pota Blava 2020, amb el suport del Consell Regulador

Aquest 2020 tot ha estat diferent i també ho serà Fira Avícola, que era la cita anual del Pota Blava i el Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat. No podrà ser la gran trobada que des de fa 47 anys feia protagonista a un dels productes de referència del Parc Agrari del Baix Llobregat. Però ara més que mai, des de l’Ajuntament del Prat es vol reivindicar l'esperit Pota Blava, reconeixent els criadors i criadores de la raça Prat i la pagesia de la ciutat. Ara més que mai, es vol estar al costat dels restauradors i restauradores de la nostra ciutat, que preparen deliciosos plats amb els nostres productes de proximitat.Campanya gastronòmica


En el marc de la Fira Avícola, del 3 al 27 de desembre, diferents restaurants i bars de la ciutat s'han adherit a la campanya Menú de Fira. Aquest any s'ha reinventat la proposta gastronòmica, que té dos formats, amb els quals es podrà degustar el Pota Blava tant en format presencial -en funció de la desescalada- o en format per emportar i repartir.


L’acció ha comptat amb un descompte extra a què ja s'aplica en el marc de les campanyes gastronòmiques, gràcies a la col·laboració del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat que, en aquest tipus d'accions de promoció gastronòmica, assumeix una part de el cost del producte destinat a la restauració en el marc de la campanya com una actuació de fomentar i promoció de la IGP Pollastre i Capó del Prat com a producte de qualitat agroalimentària.


El client tindrà al seu abast una oferta variada de menús en restaurants participants, en què a més de el protagonisme del Pota Blava, troben un buit especial la Carxofa Prat, que ja ha arrencat temporada, i altres productes del Parc Agrari. També trobarem bars que oferiran platerets: és una mitja ració més abundant del que és habitual, que permet el comensal gaudir d'un producte únic com aquest pollastre, en diversos mossos.Un Menú de Fira en suport de la restauració


Aquesta activitat de s'emmarca dins de les accions que s'estan desenvolupant i que estan projecte per donar suport a la restauració local, un dels sectors més afectats en l'actual context, amb una mesures restrictives que impedeixen que pugui desenvolupar el conjunt de la seva activitat amb normalitat . Amb iniciatives d'aquest tipus es pretén visibilitzar i posar en valor el treball que realitzen Totes les persones de el sector hostaler a la ciutat, apostant per una gastronomia de qualitat.


Més informació a https://www.elprat.cat/firavicola